• luxury academy2

  Luxury Academy

  Luxury Academy este unica academie din România, care pregătește specialiști în Hair Style, Make-Up, Fashion Design și consultanță de imagine, un loc de întâlnire între exigențele de piață și aspirațiile celor ce vor să întreprindă o carieră în Fashion System.

  Luxury Academy este un proiect nou, inovativ și creativ, lansat în România împreună cu o echipa ce reprezintă excelența în domeniul fashion & design din Italia.

  Instrumentele și cunoștințele necesare dezvoltării unei cariere în fashion&design, la cel mai înalt nivel, sunt asigurate de Luxury Academy. La finalul anului academic cursantii vor primi o diploma recunoscuta international semnata de catre Academie si posibilitatea de a participa la un reality-show.

  Te întâlnești cu specialiști în modă, made in Italy;
  Îți creezi un network profesional de excelență și un capital social;
  Dobândești o nouă viziune estetică;
  Ai șansa să participi la cel mai nou reality show.

 • REALITY SHOW

  PRIMUL REALITY SHOW TV CARE TE TRANSFORMĂ ÎNTR-UN CONSULTANT DE IMAGINE

  Dacă stiliștii erau la apogeu în secolul al XX-lea, creatorii de imagine pun bazele secolului XXI.

  În sfârşit, în România vei avea ocazia să participi la un concurs de talente pentru cea mai căutată profesie din industria modei și a spectacolului.

  Un prezentator, 20 concurenți, numeroase probe și un premiu: oportunitatea de a-ţi înființa propriul ATELIER DE IMAGINE, sunt elementele cheie ale show-ului Luxury Academy.

  Juriul, format din trei personalităţi ale modei internaţionale, va evalua performanţele candidaţilor în următoarele categorii:
  machiaj
  coafură
  design vestimentar

  Criteriile vor fi extrem de stricte, iar la final, toţi participanţii au şansa unei schimbări majore în carieră!
Vrei o schimbare?

Vrei să devii consultant de imagine? Au început înscrierile la Luxury Academy Fashion Style!Ma inscriu
Consultant de imagine

Stilul este o proiectare a personalităţii.

Pentru a defini fiecare stil trebuie să fii, înainte de toate, bine informat. La Luxury Academy înveţi totul despre modă, imagine, tehnici de machiaj, coafură, tendinţe, etichetă şi comunicare non-verbală, în module didactice intensive, predate de lideri internaţionali ai domeniului.

Eşti pasionat de machiaj şi coafură? Ți-au plăcut mereu experimentele vestimentare şi relaţionarea cu oamenii sau, pur şi simplu, îţi doreşti o provocare în carieră?

Acestea sunt premisele necesare unui bun consultant de imagine.

Vorbim despre o meserie care îţi oferă o imensă flexibilitate a programului, independenţă financiară, varietate, relaţii cu fiecare client în parte şi satisfacţia de-a face parte dintr-un proces de transformare radicală.

“ Rețeta succesului tău? Luxury Academy ”
Moda, machiajul şi coafurile sunt trecătoare, dar ceea ce ţi se potriveşte…niciodată!
Înscrie-te şi participă la cel mai incitant reality show din România şi urmează cursurile academiei noastre de imagine.Ce inseamnă Luxury Academy?

Luxury Academy, unica academie din România, care pregătește specialiști în hair style, make-up, design vestimentar și consultanță de imagine, un loc de întâlnire între exigențele de piață și aspirațiile celor ce vor să întreprindă o carieră în Fashion System.FAQ

Inscrie-te acum!

1000 characters left

Îți dorești să faci din meseria ta un trend?
ACUM ai ocazia să participi la casting și să te îmbarci în călătoria vieții tale!