Ce inseamnă Luxury Academy?

Luxury Academy, unica academie din România, care pregătește specialiști în hair style, make-up, design vestimentar și consultanță de imagine, un loc de întâlnire între exigențele de piață și aspirațiile celor ce vor să întreprindă o carieră în Fashion System.

Luxury Academy este un proiect nou, inovativ și creativ, lansat în România împreună cu un staff ce reprezintă excelența în domeniul fashion & design din Italia.
Instrumentele și cunoștințele necesare dezvoltării unei cariere în fashion&design, la cel mai înalt nivel, sunt asigurate de LuxuryAcademy. La finalul anului academic cursantii vor primi o diploma recunoscuta international semnata de catre Academie si posibilitatea de a participa la un reality-show.

De ce Consultanța în Imagine?

Din dorința de a îmbunătăți modul în care se raportează publicul larg la propria imagine, dar și calitatea serviciilor de beauty din România, Aura Anghel a fondat Luxury Academy, prima academie de top care pregătește consultanți în imagine, cu ajutorul celor mai mari nume din domeniu Made in Italy.

Locul unde inveți o noua meserie, te specializezi  și devii un profesionist în meseria ta de Haistyle, Make-up sau Fashion Designer.

Unde?
Brașov, România

Când?
Inceputul anului 2017
Program de curs flexibil.

In ce condiții?
Vâsta minimă 16+ și o pasiune pentru Haistyle, Make-up sau Fashion Design.

Cat durează?
2 ani Academici

Costuri Academice
3000Euro/an

Ai nevoie de Finanțare?
Un consilier financiar, va contribui si te va ajuta special în vederea obținerii unei finanțări pentru cursurile Luxury Academy. Mai multe detalii la interviu.