Pilule De Stil

Imaginea este cel mai puternic instrument de comunicare!

10 erori de evitat la o cina romantica pentru el si ea

luxury academy

Dilema despre cum să ne îmbrăcăm pentru o cină romantică apare, de obicei, imediat ce invitația este acceptată, chiar dacă este programată peste o lună. Se știe.

Rețeta perfectă nu există, însă, vă voi spune mai întâi de toate, ce nu trebuie să purtați la o cină romantică. Nu este nevoie de un guru pentru a înțelege că nu putem mortifica incărcătura ta erotică intr-o rochie formală, si de asemenea nu te poți imbraca ca o ‘panteră de saltea’ când de fapt tu visezi pe cineva cu care să imparți canapeaua pentru a viziona serialele TV preferate. Este contraproductiv. Un fake, dacă vrei, și se vede.

Deci trebuie să ții cont de personalitatea ta, in primul rand, de locație, de anotimp, de bugetul tău și mai ales de mesajul pe care vrei sa-l transmiti. Asta in cazul în care esti la prima intălnire, insă eu aici vreau sa vorbesc despre cum să ne îmbrăcăm pentru o cină romantică chiar si atunci când partenerul tău este cel cu care esti de-o viată. Eu recomand cuplurilor de dată veche să nu renunțe niciodată la o cină romantică, periodică, chiar dacă, știm cu toți avem un miliard de alte lucruri de făcut.

ERORI DE STIL LA FEMEI

Sexy nu înseamnă să-ți dezgolești pielea, pentru că asta s-ar traduce în vulgaritate. Dacă totuși dorești să o faci fa-o cu stil, atunci când descoperi piciorele acoperi bine decolteul și viceversa.

luxury academy

Nu te îmbrăca in pantaloni! Renunță la comoditate pentru feminitate! Feminitate = Frumusețe

luxury academy

Nu cumva sa te gandești sa-ti pui adidași, balerini sau oricum pantofi fără toc. Cercetătorul francez Nicholas Guéguen a spus: „Mărimea tocurilor pantofilor feminini exercită o puternică influenţă asupra comportamentului bărbaţilor”. Devin mai protectivi. Așa că te sfătuiesc să-ți pui cei mai frumoși pantofi/sandale din garderoba ta.

luxury academy

Machiază-te in așa fel incât să te recunoască și a doua zi, in cazul in care petreceți noaptea impreună. Prima,…

luxury academy

Nu uita de lenjeria intimă. Nu trebuie să te strângă, creează disconfort si nu este estetic, iar pe cel din bumbac lasă-l acasă pentru seara asta. Pune-ti un compleu intim din mătase sau dantelă, obligatoriu set!

luxury academy

ERORI DE STIL LA BARBATI

Am văzut de prea multe ori in Romania, ahime’, o imagine pe cât de oribilă pe atât de frecventă. Ea coafată, epilată, machiată, dichisită la maxim și el in tricou, blugi și adidași. Dragi ”Domni” cămașa este aproape obligatorie intr-o asemenea situație!!! Este un minim de efort pe care trebuie să-l faceți!

luxury academy

Dacă tot vorbim de o cină romantică, rezervă masa intr-un restaurant romantic nu la bodega din colț doar pentru că este aproape de casă. Chiar și cea mai neindulgentă femeia se va „topi” la mirosul candelelor parfumate.

luxury academy

Cămașa albă, contrar spuselor mai multor bărbați (romani), este prin excelență cea mai rafinată și sexy cămasă pe care o poate imbrăca un bărbat. Cu condiția să fie de calitate, atunci nu mai este ”de ospătar”. Cămașa albastră este de zi, deci vă invit să o imbrăcați la birou, nu seara.

luxury academy

Nu uita de flori. Este de ajuns sa-i porți o singură floare, o vei cuceri. Nu uita că detaliile fac intodeauna diferența intre un gentelman și un necioplit.

luxury academy

Dacă chiar dorești să te imbraci in blugi pentru aceasta seară, optează pentru o pereche de blugi inchiși la culoare. Este de prefarat cămașa albă insă dacă nu ești convins pune-ti o cămașă cu imprimeuri mici și un cardigan. Exclus tricoul!

luxury academy

Și pentru că mai nou romantic înseamnă să ai destui bani să o duci la Paris, vă readuc aminte ce spunea Ovidiu Tofei in „Alfabet din viață” „Romantismul este parfumul ce transformă rătăcirea în trăire.„

Aura, cu stil


Aura Anghel

luxury academy

Articole recente

Stilul este imbracamintea gandurilor noastre!

LUXURY ACADEMY

Luxury Academy este unica academie din România, care pregătește specialiști în Hair Style, Make-Up, Fashion Design și consultanță de imagine, un loc de întâlnire între exigențele de piață și aspirațiile celor ce vor să întreprindă o carieră în Fashion System.

CONTACT

Contactează-ne 004 0726 021 501