Pilule De Stil

Imaginea este cel mai puternic instrument de comunicare!

Casting de talente pentru un reality show tv pe o navă de croaziera pe marea mediterană

Eu cu ce mă îmbrac azi? Îmi stă părul bine? Cu ce să asortez bijuteriile astea noi? Oare mă îmbrac potrivit pentru eveniment? Ce mă avantajează? – Sunt întrebări la care am vrea să avem un răspuns concret, de la specialiști și nu de la orice novice care crede că înțelege industria modei.

Aspectul îngrijit și bun gustul contează foarte mult în zilele noastre, ele îți pot asigura un loc în față, sau te pot menționa drept model de “Așa nu!”. Cumva, trebuie să ne evidențiem din mulțime și nu neaparat prin opulență, extravaganță sau kitsch. Piesele vestimentare trebuiesc alese cu grijă, precum un puzzle pentru avansați, în care fiecare mutare are rolul și importanța ei.

Pe lângă vestimentație, look-ul trebuie întregit cu o coafură impecabilă, care să avantajeze modelul, punându-i în evidență trăsăturile. Bineînțeles că și machiajul joacă un rol decisiv, tehnicile, culorile și textura bine alese, reușind să te transforme în cea mai bună versiune a ta.

Dacă te preocupă toate aceste aspecte, ești pasionat de arta make-upului, hair style, design vestimentar și crezi că ai putea face o meserie din asta, Luxury Academy te învață cum să pui în practică cunoștiințe verificate de profesioniști din domeniu.

Academia de lux, specializată în cursuri de înfrumusețare, s-a înființat datorită nevoilor reale ale oamenilor pentru propria imagine. Calitatea serviciilor de beauty din România este într-o continuă expansiune iar academia contribuie semnificativ la îmbunătățirea acestor servicii. Echipa de experți care te vor transforma într-un adevărat guru al modei și înfrumusețării, sunt oameni pasionați, cu studii în domeniu, acreditări și recomandări impresionante.

De la fondatoarea Aura Anghel care este fashion editor, absolvent al Academiei de’ll Lusso din Milano, consultant de Imagine pentru cele mai reprezentative festivaluri europene și Fondator Luxury Academy. până la hair stiliști, fashion stiliști, fashion designeri, lux marketing, fotografi sau visual designer, o întreagă echipă îți stă la dispoziție pentru a-ți îndeplini visul.

Într-un format modern, Luxury Academy organizează cel mai nou REALITY SHOW în care se caută talente noi din industria modei, a spectacolului și consultanței de imagine.Concursul de talente caută participanți din mai multe orașe iar norocoșii aleși, vor petrece 7 zile pe un vas de croazieră, în Mediterană, vizitând orașe și învățând trucuri de la cei mai buni specialiști din domeniul beauty.

Fii curajos și începe să pui bazele construirii visului tău! Vestea bună este că academia recrutează oameni din mai mule orașe ale țării iar Duminca aceasta (28 mai) se va ține castingul în CLUJ-NAPOCA, la Hotel West City (Strada Avram Iancu 442 ), între orele 10:00-17:00. Pentru înscrieri, este nevoie doar de prezența voastră fizică și un buletin de identitate. Participarea este gratuită iar portofoliul nu e necesar pentru a te califica printre participanți.


Aura Anghel

luxury academy

Articole recente

Stilul este imbracamintea gandurilor noastre!

LUXURY ACADEMY

Luxury Academy este unica academie din România, care pregătește specialiști în Hair Style, Make-Up, Fashion Design și consultanță de imagine, un loc de întâlnire între exigențele de piață și aspirațiile celor ce vor să întreprindă o carieră în Fashion System.

CONTACT

Contactează-ne 004 0726 021 501