Pilule De Stil

Imaginea este cel mai puternic instrument de comunicare!

Castingul unicului reality show tv fashion filmat pe o nava de croaziera ajunge la Sibiu

Cel mai nou Reality Show TV Fashion din România ajunge cu casting-ul la Sibiu. Unicul show din țară filmat pe una dintre cele mai mari nave de crozieră din lume va crea prima generație oficială de consultanți de imagine. De la amatori până la profesioniști în design vestimentar, make-up, hairstyling, croitorie, fotografie de modă, arte plastice etc., cu toții sunt invitați la casting. În prezent, reality show-ul este filmat în regim de freelancer de către echipa de profesionisti Luxury Academy, dar în viitor va fi difuzat pe una dintre televiziunile nationale.

Pana acum, sute de persoane din Craiova, Cluj, Ploiești, Iași, Constanța, București, Brașov s-au prezentat la prima etapă a casting-ului care este una a cunoașterii posibililor viitori concurenți. Cei selectați au șansa să se îmbrace în croaziera vieții lor într-o incursiune de 7 zile pe Marea Mediterană, pentru a trai una dintre cele mai inedite experiențe atât profesională, cât și de relaxare. Acolo surprizele se vor tine lanț de la vizitarii unor tari care mai de care mai exotice până la UNICA ocazie să colaboreze cu cei mai cunoscuți specialiști în consultanța de imagine din Italia, docenți ai Fashion System-ului care au lucrat în backstage-urile celor mai mari show-uri de modă din lume, dar și cu absolut toate numele importante de la Hollywood și nu numai.

Conceptul celui mai nou reality show fashion a fost adus în România de Aura Anghel – președinte și fondator Luxury Academy, singura academie de fashion și design din țară. Aceasta este singura româncă și una dintre puținele concurente accepatate în reality show-ul fashion varianta italiana din 2000 de candidați și care a ajuns până în finala concursului. Talentul extraordinar și abilitățile evidente în ceea ce privește consultanța de imagine au propulsat-o pe aceasta ulterior în postura de membru al stuff-ului de organizare al reality show-ului în Italia.

De-a lungul carierei a lucrat atât în culisele celor mai importante show-uri de televiziune sau modă ori pe platourile de filmare din Italia, cât și ale festivalurilor importante precum Sanremo sau Cannes. Nici vedetele internationale nu prea mai au secrete pentru Aura Anghel, printre colaboratorii săi numărându-se deseori cele mai importante vedete dintre care amintim: Nicole Kidman, Michael Bolton, Laura Pausini, Eros Ramazzotti si multi altii.

Acum sibienii au șansa lor! Casting-ul ajunge în orașul lor Joi, 27 Iulie, la Hotel Continental Forum din Piata Unirii nr.10, între orele 15.00 și 20.00.

Aceasta este șansa de a vă îmbarca în croaziera vieții voastre!


Aura Anghel

luxury academy

Articole recente

Stilul este imbracamintea gandurilor noastre!

LUXURY ACADEMY

Luxury Academy este unica academie din România, care pregătește specialiști în Hair Style, Make-Up, Fashion Design și consultanță de imagine, un loc de întâlnire între exigențele de piață și aspirațiile celor ce vor să întreprindă o carieră în Fashion System.

CONTACT

Contactează-ne 004 0726 021 501