Pilule De Stil

Imaginea este cel mai puternic instrument de comunicare!

Cat costa un Consultant de Imagine?

În jurul consultanței de imagine există multe mituri și multe prejudecăți. Haideți să le eliminăm împreună, pornind de la întrebarea pe care toată lumea o pune înainte de a apela la un consultant profesionist de imagine:

„Dar cât mă costă?”

Ce ar trebui să vă ghideze în alegerea unui consultant de imagine se poate rezuma în 3 puncte:

Pregătirea sa profesională.

luxury academy

Cuprinde nu numai studiile efectuate pentru a deveni consultant de imagine, ci și experiența sa anterioară și profesionalismul. Un profesionist cu o carieră liniară coerentă în acest sector va fi facilitat în comparație cu cei care provin dintr-un domeniu complet diferit.

Feeling.

luxury academy

Cost.

În alegerea unui consultant de imagine potrivit, nu vă ghidați doar după costurile prea mici sau prea mari, este necesară o atenție mai amplă. Costul unei consultanțe de imagine este cu siguranță unul dintre cele mai dezbătute și căutate subiecte de pe net.

Ei bine, nu există niciun adevărat tarif „oficial”!

Estimările variază în funcție de tipul serviciului, nevoia clientului, durata, zona geografică și profesionistul pe care alegeți să-l contactați. În funcție de acești factori, tarifele orare ale unui consultant de imagine și ale unui stilist personal variază între 80 și 300 de euro. După cum puteți vedea, costurile unui consultant de imagine nu sunt excesive!

Chiar și activitatea unui consultant de imagine nu este adesea foarte clară pentru cei care, motivați de curiozitate, încep să facă cercetări pe Google. Consultantul de imagine ghidează persoana într-un proces de îmbunătățire/valorizare a imaginii sale, îl ajută să găsească un stil în concordanță cu caracteristicile sale fizice și emoționale, în funcție de temperament și personalitate, să planifice achiziții, să reorganizeze garderoba personală, să redea clientului increderea necesară pentru un nou început fie el in mediul lavorativ, personal sau social .



DURATA unei consultanțe de imagine depinde de nevoia clientului.

IMAGINEA ESTE CEL MAI PUTERNIC INSTRUMENT DE COMUNICARE!

Fiecare persoană este diferită de celelalte, cu așteptări și nevoi specifice diferite. Personal, îmi propun întotdeauna o întâlnire gratuită, pentru a înțelege dorințele și nevoile, iar ulterior pregătesc un aviz personalizat.

Cine apelează la un Consultant de Imagine?

Aș dori să risipesc un alt mit: consultantul de imagine poate ajuta pe oricine, nu numai VIP-uri și oameni celebri, ci și studenți și profesioniști care doresc să-și îmbunătățească/valorizeze imaginea.

luxury academy

Nu există TARGET restricționat, cu excepția cazului în care consultantul de imagine decide să lucreze numai cu celebrități sau manageri de top. În țările anglo-saxone, consultanța de imagine este un serviciu transversal și democratic: VIP-urile și oamenii obișnuiți, de la gospodină până la proaspătul absolvent care trebuie să se pregătească pentru primul interviu pentru job, apelează la profesionist.

Pentru că nu toți ne naștem cu simț estetic sau cu ureche muzicală, sau pentru că nu ne pricem la toate sau pentru că nu vrem să aruncăm cu banii, sau din multe alte motive apelează cu incredere la un consultant de imagine atunci cand crezi că este nevoie!

luxury academy

Aura Anghel

luxury academy

Articole recente

Stilul este imbracamintea gandurilor noastre!

LUXURY ACADEMY

Luxury Academy este unica academie din România, care pregătește specialiști în Hair Style, Make-Up, Fashion Design și consultanță de imagine, un loc de întâlnire între exigențele de piață și aspirațiile celor ce vor să întreprindă o carieră în Fashion System.

CONTACT

Contactează-ne 004 0726 021 501