Pilule De Stil

Imaginea este cel mai puternic instrument de comunicare!

Despre Vulgaritate..

Dacă ar trebui să spunem care caracteristică negativă se distinge cel mai mult în societatea de astăzi, ar trebui probabil să fim de acord cu Johann Huizinga și să declarăm că cel mai mare viciu al lumii moderne este, la urma urmei, vulgaritatea. Vulgaritatea rezumă și cuprinde toate celelalte trăsături negative: superficialitatea, egoismul, narcisismul patologic, utilitarismul cinic, brutalitatea și lipsa de compasiune.

luxury academy

Vulgaritatea nu este doar un fapt estetic sau anti-estetic, așa cum au văzut și John Ruskin și William Morris, ci și semnul unei orientări morale, o adevărată boală a sufletului, atât în ​​individ cât și în toată societatea.

luxury academy

Sarah Lucas Tongue and Groove

Vulgaritatea, în plus, nu este doar o formă de comportament sau un stil al oamenilor; este, de asemenea, un stil general al societății, care cuprinde toate manifestările vieții asociate, inclusiv moda, arta, știința și cultura.

luxury academy

Bunele sau relele maniere, nu sunt doar o chestiune de educație, un scop în sine, ele sunt și oglinda unui mod de a fi, a unei filozofii a vieții. Pierderea bunelor maniere, în acest sens, care există acum în toate grupele de vârstă și toate clasele sociale, în toate domeniile și în toate ocaziile, este o neobosită vulgaritate a sufletului.

luxury academy

Omul modern nu este credibil nici în fața lui, nici în fața semenilor săi: nu mai este credibil pentru că nu mai ascultă, nu mai este loial, este dispus să se recunoască într-o moralitate care promovează infidelitatea, ușurința , răutăți mici și mari, în timp ce ar trebui să onoreze și să răsplătească loialitatea, dedicația, onestitatea, oricât ar costa.

Mai mult decât atât, cel mai rău dintre toate, omul modern contaminează copilăria cu vulgaritatea sa, copiii care imită adulții în atitudinea lor cea mai proastă și discutabilă; îngrijirea exagerată a corpului, modul senzual de dans, modul de a se îmbrăca, de a vorbi; sunt victimele unei vulgarități care, în numele unui interes economic, nu cunoaște limite sau modestie, și asta doar pentru a satisface lăcomia câștigului.

luxury academy

Vulgaritatea este ca un virus, care se răspândește de la generațiile adulte la cei mai tineri; dar și demnitatea, corectitudinea și onestitatea sunt propagate în același mod, prin comportamente pozitive și exemple oferite de adulți. Acesta este motivul pentru care adulții au o mare, o mare responsabilitate în tot ceea ce se întâmplă: presupunând că sunt într-adevăr adulți, nu numai pe baza certificatului de naștere…

Aura,

cu stil


Aura Anghel

luxury academy

Articole recente

Stilul este imbracamintea gandurilor noastre!

LUXURY ACADEMY

Luxury Academy este unica academie din România, care pregătește specialiști în Hair Style, Make-Up, Fashion Design și consultanță de imagine, un loc de întâlnire între exigențele de piață și aspirațiile celor ce vor să întreprindă o carieră în Fashion System.

CONTACT

Contactează-ne 004 0726 021 501