Pilule De Stil

Imaginea este cel mai puternic instrument de comunicare!

Erori de stil – la birou

„Nu exista niciodata o a doua sansa pentru a face o impresie buna pentru prima data“ Oscar Wilde

In ultimul timp merg des prin birouri cu oameni si domenii de specialitate diferite, iar in cele prestigioase angajatii junior, chiar si managerii ,nu par sa cunoasca importanta imaginii lor, chiar daca, de multe ori aspectul fizic este cartea de vizita al brandului pentru care lucreaza. Daca in viata privata cate o „cadere de stil” ne este acordata, la locul de munca este important sa avem un aspect decent si curat.

Stiti poate, este dovedit, faptul ca este nevoie de foarte putin timp, 7 secunde mai exact, sa faci o buna impresie la o prima vedere, adica imediat dupa formulele de introducere, precum „Buna ziua”. Este destul de improbabil ca in cele 7 secunde sa iasa la suprafata frumosul tau interior. Asa ca m-am gandit sa scriu aici cateva erori de stil in speranta ca vor citi si acele persoane de care vorbeam aici, mai sus.

luxury academy

SOSETE

Sosetele cel mai bine ar fi sa ajunga la genunchi. Sosetele albe lasa-le in magazin, cu siguranta un neamt le va cumpara pentru a le purta cu sandale. Sa nu iti vina in minte cumva sa nu le pui deloc, glezna ta paroasa nu este sexy.

luxury academy

CEASUL

Am vazut Swatch-uri sport de tot felul, cu blizblizuri, din plastic, sau si mai rau, largi, cu rama rotativa, cu cadranul cat ceasul meu desteptator. Ceasul este un accesoriu important pentru barbati, este ales in baza unor criterii personale, deci o sursa de incredere cu multe informatii despre personalitatea ta.

Ultimul nasture de la sacou nu trebuie inchis.
Camasa albastra (office) este o camasa de zi, nu te imbraca cu ea la cina cu iubita sau si mai rau in club!

luxury academy
luxury academy

CAMASA CU MANECA SCURTA

Doar scriind acest lucru ma ia cu fiori.. Nici macar nu incerca sa spui ca din cauza caldurii, nu exista scuze, punct! Daca iti este cald nu iti cumperi camasa de poliester 100%! Conteaza tipul de bumbac pe care il alegi!

Si sa nu mai vorbim de „parfumul”cu aroma, subtila ce-i drept , deloc placuta pe care o lasi in urma ta, mai ales atunci cand gesticulezi.

luxury academy

CAMASA

Cu siguranta modelul slim ar fi mai indicat de purtat noaptea in club. Camasile mari iti vor da un aspect neingrijit chiar daca esti imbracat Armani din cap pana in picioare.

luxury academy

CUREAUA

Daca pantofii sunt luciosi atunci va fi si cureaua, daca este maro atunci si pantofii vor fi maro. In nici un caz tocita, larga sau inchisa la prima gaura, adica mica. Te gandesti ca este mai bine sa renunti la ea? Te sfatuiesc ca acest gand sa-ti dispara asa cum dispar bilele la hocus pocus.

luxury academy
  • Daca nu stii sa faci nod la cravata, las-o balta. Decat stramb sau larg mai bine fara. Nodul trebuie sa fie perfect! Asa cum noi stam 12 ore pe tocuri, asa si tu poti rezista pana la ora 18:00.
  • Foloseste doar o picatura de parfum, ca doar nu lucrezi in nightclub
  • Curata-ti pantofii inainte sa iesi din casa ?
  • Fii amuzant! Dacă există un lucru care face ca o persoană sa fie placuta, dincolo de aspectul fizic, atunci acesta este cu siguranta  abilitatea de a-i face pe oameni să zambeasca.  

Aura Anghel

luxury academy

Articole recente

Stilul este imbracamintea gandurilor noastre!

LUXURY ACADEMY

Luxury Academy este unica academie din România, care pregătește specialiști în Hair Style, Make-Up, Fashion Design și consultanță de imagine, un loc de întâlnire între exigențele de piață și aspirațiile celor ce vor să întreprindă o carieră în Fashion System.

CONTACT

Contactează-ne 004 0726 021 501