Pilule De Stil

Imaginea este cel mai puternic instrument de comunicare!

Evenimentele de la bordul navei nu vor rămâne un secret: un jurnal de călătorie va ține curioșii informați!

Noul reality fashion show organizat de bine-cunoscuta școală de modă și design Luxury Academy, a cărui desfășurare are loc pe o imensă navă de croazieră, este pe cale să înceapă! După luni de pregătiri intense, întreaga echipă așteaptă cu nerăbdare plecarea din 24 Noiembrie 2017, iar vestea cea bună, pe care suntem încântați să vi-o aducem, este că evenimentele de la bordul navei nu vor rămâne un secret: un jurnal de călătorie va ține curioșii informați!

Concursul, pentru găsirea a cărui participanți caravana Luxury Academy a străbătut cele mai importante orașe ale României, urmărește transformarea unor pasionați de modă în profesioniști în materie de fashion. Pentru a-i îndruma pe concurenți, alături de aceștia vor călătorii docenții din academie- atât români, cât și italieni- care vor preda un curs de bază în materie de consultanță de imagine. Norocoșilor participanți li se pun, astfel, la dispoziţie toate condiţiile de care au nevoie pentru a învăţa să fie, la rândul lor, specialişti: o echipă de îndrumători de primă clasă, un mediu plăcut şi o companie cu aceleaşi ambiţii ca şi ei, având în acest fel posibilitatea să lege conexiuni benefice viitoarei lor cariere. Concurenți vor trece prin numeroase probe cu scopul de a se dovedi demni de Marele Premiu: oportunitatea de a-și înființa propriul atelier de imagine în orașul în care activează.

Pentru a le da șansa celor nerăbdători să afle exact ce se întâmplă pe barcă, exact în ziua în care se întâmplă, atât pe blogul Luxury Academy, cât și pe pagina Facebook a academiei, postări zilnice vor furniza informații cu privire la evoluția concurenților, a relațiilor dintre aceștia și părerile specialiștilor îndrumători referitoare la munca celor ce luptă pentru a-și câștiga un loc în lumea modei. Acest jurnal al călătoriei de pe nava de croazieră ce navighează pe Marea Meditereană îi introduce pe concurenți cititorilor, aceștia având șansa să vadă întreg parcursul participanților și implicit pe al viitorului câștigător al concursului. Alături de echipa academică de excepție de la bordul navei, participanții au toate șansele să devină nume mari în domeniu, astfel că cititorii pasionați, la rândul lor, de modă, au oportunitatea de a fi martori devenirii unei viitoare posibile personalități în lumea fashion.

Postările echipei Luxury Academy au ca scop satisfacerea dorinței celor ce urmăresc cu interes îndeaproape concursul de a afla evenimentele de la bordul navei în cel mai scurt timp posibil, iar cei ce ocupă de fashion reality show sunt entuziasmați de perspectiva de a împărtăși detaliile șederii concurenților pe vasul de croazieră. Suntem în blockstart… să înceapă cursa!


Aura Anghel

luxury academy

Articole recente

Stilul este imbracamintea gandurilor noastre!

LUXURY ACADEMY

Luxury Academy este unica academie din România, care pregătește specialiști în Hair Style, Make-Up, Fashion Design și consultanță de imagine, un loc de întâlnire între exigențele de piață și aspirațiile celor ce vor să întreprindă o carieră în Fashion System.

CONTACT

Contactează-ne 004 0726 021 501