Pilule De Stil

Imaginea este cel mai puternic instrument de comunicare!

Glezna masculina la vedere da sau nu?

De unde vine această modă a gleznei masculine la vedere?

Dacă vorbim despre moda recentă, este cu siguranță o tendință impusă de eticheta marinarilor. Imaginează-ți o șosetă ruptă sau mai rău încă murdară, pe puntea de tec a unei nave Kennedy.

luxury academy

Glezna masculină goală este foarte populară la începutul secolului trecut în rândul marinarilor și fotografilor (cel puțin în SUA). Peter Beard poartă atât de liniștit chiar și iarna Weejuns-ul său fără șosete, pentru marele geniu Albert Einstein nu este nimic surprinzător, nimic diferit de stereotipul său să poarte pantofii cu glezna la vedere.

luxury academy

Moda bărbaților este adesea supusă unei libere interpretări: în limita bunului simț, stilul masculin este o alegere absolut personală. Nu este nimic mai subiectiv decât moda, designerii și mărcile dau o indicație, sugerează combinații și haine pentru sezon, însă întodeauna tu alegi ce îmbraci. Cu toate acestea, greșelile de stil în moda bărbaților există și apar adesea din necunoaștere, dar și din lipsa atenției. Mai mult decât atât, bărbații tind să fie mai pragmatici decât femeile atunci când vine vorba de a alege ce să poarte, aleg practic mai întâi și a

poi stil. Atunci când dorința de a fi confortabil cu orice preț merge în detrimentul bunului gust, riscul de a greși este inevitabil. Si de cele mai multe ori este suficient un singur detaliu pentru a transforma un look.

Dacă revoluția franceză a propus concepte precum „liberté, égalité, fraternité”, cea industrială, dincolo de bazele unei societăți moderne, ne-a oferit stilul Dandy, un stil fascinant, potrivit barbatului modern și sofisticat.

luxury academy
luxury academy

Perfect Dandy

Dar să revenim

O noutate ? Parțial nu, pentru că i-am văzut in colecția bărbaților pentru sezonul de toamnă deja in 2015-2016 și este o tendință vestimentară care devine din ce în ce mai puternică mai ales când este propusă pe pasarele de coloșii modei. De la Emporio Armani, Dolce&Gabbana, Valentino și mulți alții.

Giorgio Armani , supranumit „Il Re” (Regele) surprinde spiritul eliberator al verii, propunând o nouă garderobă în care totul se amestecă cu spontaneitate și eleganță și se suprapun într-o armonie fără precedent, aparent casual. Glezna la vedere.

luxury academy

Emporio Armani

Dolce&Gabbana nu are nicio îndoială, o pereche de pantaloni gri sau negri, încălțat cu mocasinii, Francesine sau derby pentru a îmbrăca piciorul și a lăsa glezna goală.

luxury academy

Dolce&Gabbana

De când a devenit unic director de creație a lui Valentino în 2016, Pierpaolo Piccoli a combinat artistic moștenirea mărcii – care datează din 1959 – cu dispoziția momentului. Design-urile mărcii echilibrează aspectul romantic și rafinat cu asumarea riscurilor rebele, acoperind totul, mai puțin glezna.

luxury academy

Valentino

Pentru a înțelege modul în care street style-ul a devenit important, gândiți-vă doar că în casele de modă s-au născut figuri speciale numite Cool Hunters (vânători de tendințe) care, de fapt, caută și „vânează” noile stiluri derivate din stradă.

luxury academy
luxury academy

Street Style

Dar cand si mai ales cum Nu trebuie purtati pantalonii cu glezna la vedere?

Este timpul pentru o scurtă, dar exhaustivă listă de motive pentru care nu poți purta pantalonii cu glezna la vedere:

Dacă nu ești înalt, nu-i purta – scurtează figura.

De asemenea, ar trebui să alegi nuanțe similare între sacou ( sau partea de sus) și pantaloni, pentru că un contrast prea mare între una și alta nu ar face altceva decât să evidențieze și mai tare această caracteristică nefericită

Intoarce tivul pantalonului cu stil.

Îndrăzneala de a-ți întoarce tivul făra un minim de bun simț nu va face altceva decât să devină un detaliu nefericit, o gogoașă textilă dacă vrei

luxury academy

Nu întoarce tivul pantalonului mai mult decât o dată sau nu cumpăra pantaloni prea lungi sau prea scurți

Astăzi putem alege între diferite modele. Cei de tip sigaretta, largi la început și apoi înguști în partea de jos; sau în forma de bagheta, care literalmente au pierdut orice formă; cei cu talie joasă sau blugii, sunt soluția ideală atunci când nu știi ce să porți (nu la ocazii formale), nu prea lungi, nu prea scurți, nu prea largi. 20/23 cm largime si 3/4 cm pentru rever.

luxury academy

Nu NU Nu pantalonilor tip leggings!!

Oricât de mult ți-ar permite fizicul nu îmbrăca așa ceva niciodată!

luxury academy

„to match” aș spune pentru a rezuma cel mai mult aceaste situații. Exagerațiile produc adesea efectul opus celui pe care ni l-am propus. Din acest motiv, bunul simț iși spune din nou cuvântul și absolut orice trend trebuie folosit/uzat cu moderație, ținând cont întodeauna de individualitatea și personalitatea ta.

Această Moda cu glezna la vedere este atât de puternică în prezent, atât pentru femei cât și pentru bărbați încât este destinată să fie protagonistă cel puțin pentru o perioadă. Evident, nu este posibil să o cuantific, dar cred că panta descendentă nu va fi văzută atât de curând. Pentru încă câțiva ani, va trebui să facem față acestei tendințe.

In concluzie acești pantaloni cu glezna bărbaților la vedere mie imi plac, dau o notă sexy acelor bărbați care îi poarta in cunoștință de cauză.

luxury academy
luxury academy

Reverul întors la pantaloni este casual. Prin urmare, există situații în care pur și simplu nu merge întors: nunți, interviuri sau întâlniri de afaceri importante și, desigur, în niciun caz la smoking.

Aura,

cu stil.


Aura Anghel

luxury academy

Articole recente

Stilul este imbracamintea gandurilor noastre!

LUXURY ACADEMY

Luxury Academy este unica academie din România, care pregătește specialiști în Hair Style, Make-Up, Fashion Design și consultanță de imagine, un loc de întâlnire între exigențele de piață și aspirațiile celor ce vor să întreprindă o carieră în Fashion System.

CONTACT

Contactează-ne 004 0726 021 501