Pilule De Stil

Imaginea este cel mai puternic instrument de comunicare!

Luxury Academy a sustinut finala @miss universe 2017, Romania

Cel mai important concurs de frumuseţe din lume îşi aşteaptă frumoasele de pe toate continentele, pe data de 26 Noiembrie, la Axis Theatre, în Las Vegas, USA unde va avea loc cea de-a 66-a ediţie „Miss Universe“.

România şi-a desemnat reprezentanta la concursul de frumuseţe „Miss Universe“. Tânăra a fost aleasă prin votul juriului, dar şi al publicului, din 24 de concurente finaliste.

Din juriu au făcut parte, printre alţii, şi Aura Anghel – Presedinte si Fondator Luxury Academy, School of Fashion&Design, Cătălin Botezatu, Mihai Albu şi pe Bianca Constantin – câştigătoarea titlului Miss Universe România 2009.

Cea care i-a convins pe juraţii că merită să meargă la Las Vegas a fost Ioana Mihalache Câştigătoarea titlului „Miss Universe România 2017“ este, model internaţional, care a mai reprezentat de două ori ţara în competiţii de frumuseţe, la Manila (Filipine) şi la Las Vegas (SUA).

Ioana Mihalache s-a născut la Constanţa şi are 26 de ani. Frumoasa câştigătoare vorbeşte trei limbi străine şi de câţiva ani este model internaţional, cu numeroase prezentări de modă în ţări precum US, UK, Liban, China, EAU etc.

Cele 24 de finaliste, selectate în urma preselectiilor, au avut asigurat Hairstyle-ul şi Make-up-ul de specialiştii în imagine de la Luxury Academy, comunitatea Fashion System.

Multumiri: Magic Place Events Grant, HTag PR, Ioana Iordache, Fashion System by Luxury Academy: echipei de specialişti ce au realizat Make-up-ul si Hairstyling-ul in backstage-ul evenimentului, o echipă de oameni talentaţi şi serioşi.


Aura Anghel

luxury academy

Articole recente

Stilul este imbracamintea gandurilor noastre!

LUXURY ACADEMY

Luxury Academy este unica academie din România, care pregătește specialiști în Hair Style, Make-Up, Fashion Design și consultanță de imagine, un loc de întâlnire între exigențele de piață și aspirațiile celor ce vor să întreprindă o carieră în Fashion System.

CONTACT

Contactează-ne 004 0726 021 501