Pilule De Stil

Imaginea este cel mai puternic instrument de comunicare!

Principiile garderobei perfecte

Pentru a crea o garderoba perfecta, trebuie sa fie mai intai functionala si pentru asta trebuie sa stii care sunt exigentele tale reale. De aceea avem nevoie de o strategie sau o metoda.

Pentru a crea o garderoba perfecta, trebuie sa fie mai intai functionala si pentru asta trebuie sa stii care sunt exigentele tale reale. De aceea avem nevoie de o strategie sau o metoda. Cei 5 pasi fundamentali in crearea garderobei perfecte sunt: DEFINITIE – gaseste-ti stilul propriu! Asta te va ajuta in achizitionarea si/sau reordonarea         corecta, simpla si rapida a hainelor. Apeleaza la un consultant de imagine! ‘‘ Stilul este îmbrăcămintea găndurilor noastre” FUNCTIONALITATE – pentru a fi functionala garderoba ta trebuie sa contina toate hainele in numar proportional cu activitatile tale zilnice (daca 70% din timp il petreci in office, 70% din garderoba ta e office) CONFORT – aminteste-ti ca trebuie sa te asezi, alergi, dansezi etc., hainele nu trebuie sa te stranga, intepe, traga sau sa cada de pe tine. Confortul nu este negociabil. VERSATILITATE – investeste in articole vestimentare cheie, ele trebuie sa fie de cea mai buna calitate! Atentie la fit, material, culoare,model. EVOLUTIE – chiar daca stilul tau poate fi definit stabil si coerent nu va fi niciodata static. Inspira –te din noile tendinte si adapteaza-le stilului tau.


Aura Anghel

luxury academy

Articole recente

Stilul este imbracamintea gandurilor noastre!

LUXURY ACADEMY

Luxury Academy este unica academie din România, care pregătește specialiști în Hair Style, Make-Up, Fashion Design și consultanță de imagine, un loc de întâlnire între exigențele de piață și aspirațiile celor ce vor să întreprindă o carieră în Fashion System.

CONTACT

Contactează-ne 004 0726 021 501