Pilule De Stil

Imaginea este cel mai puternic instrument de comunicare!

Spune-mi cum porți geanta și iți voi spune ce personalitate ai

Cravata este pentru om un sinonim al eleganței din 1700, de când a fost purtată de nobilii curții lui Ludovic al XIV-lea. Aspectul său actual se datorează lui New Yorker Jesse Langsdorf, care în anii ’20 a tăiat materialul, l-a pliat și l-a cusut în trei puncte pe spate.

luxury academy

1. GEANTA ÎN MÂNĂ

Ținând geanta ( oricare ar fi ea) de mâner indică faptul că ai o personalitate puternică decisă și responsabilă. Determinată și sigură de tine, conștientă de stilul tău. Atunci cănd mergi și geanta ta oscilează dintr-o parte in alta , toate privirile converg pe acest accesoriu ca și cum ar fi un trofeu. Este o dorință inconștientă de a îndrepta atenția asupra rolului propriu, nu doar din punct de vedere profesional. Stilul care te reprezintă cel mai bine este un stil chic, stilos dacă vrei..stii ce vreau să spun.

luxury academy

2. GEANTA PE UMĂR

Purtând geanta mai tot timpul pe umăr, denotă o personalitate practică, multitasking. Măinile sunt libere, geanta aproape, accesibilă pentru a satisface nevoile imediate. O femeie liberă, in permanența pe fugă. Un stil versatil, care variază în funcție de starea de spirit, dar întotdeauna concentrat pe confort. Indispensabil pentru ea este libertatea de mișcare și este foarte atentă în îndeplinirea sarcinilor și întâlnirilor, fără să uite nimic.

luxury academy

3. GEANTA PESTE UMĂR

Purtarea genții peste umăr, este tipic pentru o femeie solară și activă, dar care simte greutatea responsabilitătilor sale. Aici vorbim despre practicitate și comoditate, înainte de toate. Este vorba despre un stil juvenile. Nu se ia prea în serios . Nu se implică prea mult in activitățile sale zilnice. Tipic adolescentin

luxury academy

4. GEANTA PE ANTEBRAȚ

Cea care poartă geanta pe antebraț, este o femeie conștientă de superioritatea și puterea ei. O femeie care ține la imaginea sa, fără a avea teamă de prejudecățile altora. Ca o regină, nu are nevoie de ambele mâini pentru că știe să delege. Are un stil sofisticat și modern, orgolioasă de accesoriul ei pus in evidență tocmai prin poziționarea genții cât mai la vedere. Cu aerul suprem pe care îl afișează poate fi antipatică la prima vedere, în realitate insă este altruistă și nu se dă înapoi de la nimic pentru apropiații săi atunci când se cere.

luxury academy

5. GEANTA SUB BRAȚ

Aici vorbim despre o personalitate pragmatică. O femeie care isi seteaza obiective ancorate in realitate, o femeie care știe ce vrea de la viață. Realistă, nu este adepta visării cu ochii deschiși ( chiar dacă uneori e bine să mai și visăm), îi place punctualitatea și precizia în tot ceea ce face. Stilul ei nu este niciodată ieșit din comun dar este potrivit oricărei situații.

luxury academy

Preferata mea rămâne Louis Vuitton Artsy MM, versiunea iconica a modelului bohemian total black, adica aceasta:

luxury academy

Aura,

Cu Stil


Aura Anghel

luxury academy

Articole recente

Stilul este imbracamintea gandurilor noastre!

LUXURY ACADEMY

Luxury Academy este unica academie din România, care pregătește specialiști în Hair Style, Make-Up, Fashion Design și consultanță de imagine, un loc de întâlnire între exigențele de piață și aspirațiile celor ce vor să întreprindă o carieră în Fashion System.

CONTACT

Contactează-ne 004 0726 021 501