Pilule De Stil

Imaginea este cel mai puternic instrument de comunicare!

Top 5 Parfumuri cele mai scumpe din lume

Care sunt cele mai scumpe parfumuri de nisa din lume? Există parfumuri cu note aromate, prețioase, conținute în sticle proiectate de marii designeri și înfrumusețate cu cristale scumpe.

Acestea sunt arome exclusive, adesea realizate manual, aparținând unui sector destul de limitat de produse cosmetice și, prin urmare, nu se regăsesc în parfumeriile comune. Acestea sunt produse cu materii prime rafinate și procese care permit obținerea unor arome unice, concepute pentru a spori personalitatea purtătorului.

1. DKNY Golden Delicious Perfume $1 million

1 milion de dolari (1.000.000 dolari) pe sticlă! De fapt, este suficient să ai doar sticla! Este inscripționata cu diamante. Este o piesă decorativă nu doar o sticlă de parfum. Parfumul este compus din măr, mosc alb și lemn de santal și alte note aromate care îți taie răsuflarea. Este într-adevăr un parfum regal .A fost creat de designerul Martin Katz.

luxury academy

2. Clive Christian Imperial Majesty $435,000

Al doilea parfum cel mai scump din întreaga lume pentru femei. Costul ridicat provine din ingredientele unice și rare ale parfumului și ale sticlei, sunt utilizate materiale prețioase pentru a fi produse. Sticla este fabricata din cristal Baccarat si este decorata cu un diamant alb de cinci carate si o curea de aur, 18 carate in jurul gatului. Parfumul este compus din piersic alb, lemn de santal, bergamot, iasomie indiana, cardamom, lamaie, benzoina si alte note aromate de citrice rare si costisitoare. Există doar zece sticle de acest parfum in întreaga lume.

luxury academy

3. Ora Ito’s fragrance $45,000

Acest parfum uimitor este fabricat de Thierry Wasser și este o combinație de crini, bujori și trandafiri. Flaconul care arată ca o lacrimă sau picătură de ploaie este foarte scump si pentru ca s-au folosit aur 18 carate pentru capac iar caseta este făcută din cristal Baccarat care are forma unui bule.

luxury academy

4.Guerlain Coque d’O. $17,000

Guerlain Coque d’Or are un cost de 17.000 de dolari. Acesta este parfumul must-have al casei de modă: crearea uncului în formă de funda, își are originile în prima parte a secolului al XX-lea, când a fost creată de Baccarat. Notele de bergamot, anason și levănțică cu vetiver, patchouli și vanilie, în amestecul lor unic, ar putea face o mulțime de femei sa-si piarda capul!

luxury academy

5.Caron Poivre – $6,800

Baccarat a creat un parfum aducând un omagiu Egiptului antic, care costă 6.800 de dolari 29 ml. Sticla parfumului Caron Poivre este realizată din cristal Baccarat, iar capacul este din aur alb. Caron Poivre este una dintre cele mai prestigioase branduri de parfumuri din lume, fiind înfiinţată încă din 1904. Acest parfum a fost lansat în 1954. Este cel mai scump parfum lansat vreodată de Baccarat. Este o combinație de ardei roșu și negru, cuișoare și alte note picante care fac parfumul potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

luxury academy



Cu stil,

Aura


Aura Anghel

luxury academy

Articole recente

Stilul este imbracamintea gandurilor noastre!

LUXURY ACADEMY

Luxury Academy este unica academie din România, care pregătește specialiști în Hair Style, Make-Up, Fashion Design și consultanță de imagine, un loc de întâlnire între exigențele de piață și aspirațiile celor ce vor să întreprindă o carieră în Fashion System.

CONTACT

Contactează-ne 004 0726 021 501