LUXURY ACADEMY

Contacteaza-ne

luxuryacademy

Aura Anghel
Fondator & Fashion Editor

Aura Anghel, este Fondator și Președinte -Luxury Academy – School of Fashion&Design, și absolvent al Academiei de Lux din Milano, Italia. Este Consultant de Imagine certificat la nivel internațional, iar în prezent lucrează cu celebrități și persoane politice din Europa și Orientul Mijlociu, dar și în backstage-uri pentru cele mai importante festivaluri europene-Sanremo, Cannes- și în producția unor show-uri tv din Italia și România.

Abilitățile mele analitice asociate cu sentimentul înnăscut de estetică și pasiunea mea pentru eleganță (înțeleasă ca o combinație de grație și simplitate, îngrijire și bun gust al acțiunilor, comportamentului și persoanelor) m-au determinat să inființez „Luxury Academy” – school of Fashion & Design, singura școala în Romania unde poți studia consultanța de imagine la un alt nivel.

info@luxuryacademy.ro
info@luxuryacademy.ro
Strada Paltinis 10, Brașov
Strada Paltinis 10, Brașov
LUXURY ACADEMY

Formular de contact

Sunt de acord si accept Politica de confidentialitate.

Stilul este imbracamintea gandurilor noastre!

LUXURY ACADEMY

Luxury Academy este unica academie din România, care pregătește specialiști în Hair Style, Make-Up, Fashion Design și consultanță de imagine, un loc de întâlnire între exigențele de piață și aspirațiile celor ce vor să întreprindă o carieră în Fashion System.

CONTACT

Contactează-ne 004 0726 021 501