Pilule De Stil

Imaginea este cel mai puternic instrument de comunicare!

luxury academy

Autor: Pilule de Stil


Abilitățile analitice asociate cu sentimentul înnăscut de estetică și pasiunea pentru eleganță (înțeleasă ca o combinație de grație și simplitate, îngrijire și bun gust, al acțiunilor, comportamentului și persoanelor) m-au determinat să inființez "Luxury Academy" - school of Fashion & Design, singura școala în Romania unde poți studia consultanța de imagine la un alt nivel.


Aura Anghel este un fashion editor absolvent al Academiei de Lux din Milano și lucrează ca și consultant în imagine în backstage pentru cele mai importante festivaluri europene (Sanremo, Cannes) şi în producţia unor show-uri tv importante din Italia.


Parcursul Aurei Anghel în industria modei a fost unul natural şi presărat cu multe momente care i-au schimbat viață. Cel mai incitant dintre toate a fost participarea din anul 2013 la reality show-ul TV „Lookmaker Academy” din Italia, unde a fost selecționată dintre alți 2.000 de concurenți.


“Am ajuns în finală şi, de atunci, am continuat colaborarea cu această emisiune din poziţia de trainer, încheind, totodată, cursurile academice cu specializarea în consultanţa de imagine”, povestește Aura.


Între anii 2011 şi 2014, Aura Anghel a fost Image Consultant pentru Next Fashion Studio – salonul de înfrumuseţare pe care îl avea în Italia.

În urmă cu doi ani a început alte cursuri, de data aceasta ale Academiei de Lux din Milano, specializandu-se ca Fashion Editor. Consilier de imagine nu a ajuns deloc întâmplător. Din contra, a studiat şi acumulat cunoştinţe din toate domeniile conexe, de la make-up la hair-styling, manichiură, organizare de evenimente, life & etiquette. În anul 2006 a fost Production Manager pentru 11 evenimente, printre care și concertele „Johann Strauss Ensemble” din Viena, iar în 2007 a organizat concertul Michael Bolton din România.

În prezent, Aura lucrează în backstage pentru cele mai importante festivaluri europene (Sanremo, Cannes) şi în producţia unor show-uri tv importante din Italia.

Din dorința de a îmbunătăți modul în care se raportează publicul larg la propria imagine, dar și calitatea serviciilor de beauty din România, Aura a creat Luxury Academy, prima academie de top care pregătește consultanți în imagine, cu ajutorul celor mai mari nume din domeniu.

Stilul este imbracamintea gandurilor noastre!

LUXURY ACADEMY

Luxury Academy este unica academie din România, care pregătește specialiști în Hair Style, Make-Up, Fashion Design și consultanță de imagine, un loc de întâlnire între exigențele de piață și aspirațiile celor ce vor să întreprindă o carieră în Fashion System.

CONTACT

Contactează-ne 004 0726 021 501