Dam valoare talentului tau!

DRESS CODEUnicul reality show de moda din Romania

Dress code ia nastere datorita faptului ca inca nu intelegem importanta imbracamintii. Imbracamintea este un cod divers de cel vorbit si de cel scris, foarte bine definit de anumite reguli care transmit foarte mult. Codul imbracamintii exprima conditia sociala sau culturala a persoanelor, sentimentele lor, emotiile lor...este un profil pshihologic. Moda astazi ca si ieri este un cod de comunicare bazat pe propriile simboluri in gradul de a depasi cu facilitate barierele lingvistice.

In acest sens a pornit Caravana Dress Code in cele mai reprezentative orase din tara pentru a gasi tineri talentati si nu numai, cu pasiune pentru frumos, cu un minim simt estetic sau care opereaza deja in acest sector, si care, vor fi pregatiti pentru a deveni Consultanti de Imagine.

Cine este si cu ce se ocupa un Consultant de Imagine?

Consultantul de Imgine este figura profesionala care in baza cunostintelor sale tehnice dar si a abilitatilor personale, reuseste sa puna in valoare calitatile tale, fara a uita insa ca stilul trebuie sa respecte intodeauna personalitatea si individualitatea fiecaruia. Consultantul de Imagine deci, se ocupa de tot ceea ce tine de comunicare non verbala si anume: imbracaminte, coafura, machiaj, stil, atitudine si eticheta.

 

DRESS CODEReality Show

7 zile16 concurenți

Odata selectati cei 16 concurenti vor fi protagonistii reality- show-ului TV DRESS CODE.

Aventura lor incepe in momentul imbarcarii si impreuna cu echipa Luxury Academy , echipa formata din consultanti externi cu multa experienta, experti in domeniu, persoane pline de energie, pasiune si entuziasm, ce vor asigura tot suportul necesar si vor garanta solutii diverse si inovative pentru a face fata oricarei exigente.
Concurentii se vor imbarca pe o nava de croaziera pe Marea Mediterana si timp de 7 zile vor vizita, invata, concura, distra, bucura, impreuna cu alti 4500 de turisti la bord. Vor vizita 6 orase cum ar fi: Roma (IT); Savona (IT); Marsilia(FR); Barcelona(ES);Palma di Maiorca (ES); Palermo(IT);

Descriere activitati :

Ceremonia de deschidere unde au fost prezentati docentii/trainerii

1 curs: Mihaela Stroe - doctor in sociologie & expert in analiza comportamentala
2 curs: Manuela Faganelli – docent la Istitutto Marangoni Milano, expert in Marketing de Lux
3 curs: Aura Anghel – Consultant de Imagine & Fashion Editor
4 curs: Vali Barbulescu – Photographer- FASHION FORWARD

La cursul Mihaelei concurentii au invatat sa se prezinte si sa vorbeasca despre ei insisi in fata unui public si despre importanta comunicarii non verbale( mai multe in curs)

La cursul Aurei concurentii pentru prima oara au pus in practica cunostintele dobandite in timpul cursului de Consultanta de Imagine. Au invatat despre armocromie, depre recunoasterea stilurilor si despre cum sa creezi un moodboard atat de important in orice activitate. Aici creativitatea si entuziasmul au atins cote maxime. La cursul Manuelei concurentii si-au prezentat tinuta proprie, nestiind, mare parte din ei, cat de mult vorbeste aceasta despre personalitatea si individualitatea fiecaruia.

La ultimul curs cu Vali au invatat cat de mult inseamna imaginea corecta in divese contexte cum ar fi retele de socializare si nu numai.

Ca si probe practice atat in Barcelona cat si in Palma di Maiorca concurentii s-au impartit in doua grupe si au exersat pe viu meseria de Consultant de Imagine. Fiecare concurent a creat un Dress Code pentru un eveniment anume cu locatie si ora ben specificate.

Concurentii au mai participat la diverse activitati interactive si au participat la party –uri aproape in fiecare seara.

A urmat castingul propriu-zis unde concurentii (dupa ce timp de 5 zile au cautat un model/ turist pe nava) au pregatit (s-au ocupat de coafura,machiaj, imbracaminte,atitudine si stil) modelul pentru un Dress Code precis, ales de ei si l-au prezentat in fata juriului de exceptie.

Concurentii se vor folosi de tot talentul pe care il au intr-o competitie care admite un singur castigatorpe parcursul a 8 episoade.
Concurentii se vor duela pentru urmatoarele abilitati: machiaj, coafura, imbracaminte, comunicare, atitudine ,stil, iar cel mai talentant va castiga amenajarea primului Concept Store din Romania!

Ce inseamnă Dress Code Reality Show?

Unicul reality show de moda din Romania

De ce Consultanța în Imagine?
Unde?
Când?
In ce condiții?
Cat durează?
Costuri Academice
Ai nevoie de Finanțare?

Stilul este imbracamintea gandurilor noastre!

LUXURY ACADEMY

Luxury Academy este unica academie din România, care pregătește specialiști în Hair Style, Make-Up, Fashion Design și consultanță de imagine, un loc de întâlnire între exigențele de piață și aspirațiile celor ce vor să întreprindă o carieră în Fashion System.

CONTACT

Contactează-ne 004 0726 021 501