Team

Aura Anghel
Fondator & Fashion Editor

Aura Anghel este un fashion editor absolvent al Academiei de Lux din Milano și lucrează ca și consultant în imagine în backstage pentru cele mai importante festivaluri europene (Sanremo, Cannes) şi în producţia unor show-uri tv importante din Italia.

Parcursul Aurei Anghel în industria modei a fost unul natural şi presărat cu multe momente care i-au schimbat viață. Cel mai incitant dintre toate a fost participarea din anul 2013 la reality show-ul TV „Lookmaker Academy” din Italia, unde a fost selecționată dintre alți 2.000 de concurenți.

“Am ajuns în finală şi, de atunci, am continuat colaborarea cu această emisiune din poziţia de trainer, încheind, totodată, cursurile academice cu specializarea în consultanţa de imagine”, povestește Aura.

Între anii 2011 şi 2014, Aura Anghel a fost Image Consultant pentru Next Fashion Studio – salonul de înfrumuseţare pe care îl avea în Italia.

În urmă cu doi ani a început alte cursuri, de data aceasta ale Academiei de Lux din Milano, specializandu-se ca Fashion Editor. Consilier de imagine nu a ajuns deloc întâmplător. Din contra, a studiat şi acumulat cunoştinţe din toate domeniile conexe, de la make-up la hair-styling, manichiură, organizare de evenimente, life & etiquette. În anul 2006 a fost Production Manager pentru 11 evenimente, printre care și concertele „Johann Strauss Ensemble” din Viena, iar în 2007 a organizat concertul Michael Bolton din România.

În prezent, Aura lucrează în backstage pentru cele mai importante festivaluri europene (Sanremo, Cannes) şi în producţia unor show-uri tv importante din Italia.

Din dorința de a îmbunătăți modul în care se raportează publicul larg la propria imagine, dar și calitatea serviciilor de beauty din România, Aura a creat Luxury Academy, prima academie de top care pregătește consultanți în imagine, cu ajutorul celor mai mari nume din domeniu.

Milo Sabariz
Hair Stilist

Milo Sabariz, in prezent Hair Stilist la Toni & Guy, profesor la Sheppertonn Studios din Londra, a dezvoltat o tehnică foarte simplă și eficientă de predare a tunsorii și a tuturor variantelor sale de hair style numită HAIRCHITEKT.

Milo Sabariz și-a început cariera alături de familiile de hair-stiliști din Spania. În anul 2000 a colaborat cu Vidal Sassoon din Dublin și, mai târziu, cu Toni & Guy, unde a lucrat timp de cinci ani în cadrul Academiei Centrale din Londra.

În prezent, susține cursuri la fiecare 3-4 luni la prestigiosul Shepperton Studios din Londra. Din 2003, Milo Sabariz a dezvoltat o tehnică foarte simplă și eficientă de predare a tunsorii și a tuturor variantelor sale de hair style numită HAIRCHITEKT. Recent, a început să predea cursuri de hair styling în Italia, Barcelona și Bratislava.

Matteo Osso
Fashion Stilist

Matteo Osso este cel mai temut critic de modă din Italia. Acesta a terminat liceul de limbi și literaturi străine în Londra, apoi s-a transferat la Milano pentru a urma o carieră în lumea modei. Secretar, apoi asistent, Matteo a devenit booker în una dintre cele mai importante academii de modeling din lume, The Fashion Model Management, unde a cunoscut lumea modei și a fotografiei.

A devenit consultant în imagine și a organizat evenimente în producția agențiilor de renume din Italia: Bugatti, Hydrogen, Michael Coal.

A colaborat cu cele mai importante festivaluri din Italia, precum: Festival di Sanremo, Mostra Internationale de Arte Cinematografica di Venezia.

A participat la emisiuni prestigioase din Italia, încă din anul 2010: Buccia di Banana, Hair Secrets, Bikini Mania, Quinto Potere, iar în 2014, Extra Look.

Începând din anul 2014, Matteo a devenit fashion editor la reviste de fashion italiene. Astăzi, acesta este fashion editor al revistei Novella 2000, cu o rubrică săptămânală, intitulată “Fashion Victim”, comentând outfit-urile celebrităților într-un mix & match de sugestii pentru shopping.

De asemenea, Matteo deține o pagină de sugestii, unde poartă cititorii într-o călătorie în lumea modei, prin cele mai prestigioase boutique-uri din Italia, oferind sfaturi și sugestii pentru hair style & beauty.

Matteo Osso predă Fashion Styling e Storia della Moda in l’Accademia del Lusso din Milano.

Simone Marulli
Fashion Designer

Simone Marulli s-a născut în Brescia în 1977 și astăzi, locuiește în Palazzolo Sull'Oglio unde se definește și mai mult ca stilist. Cariera sa oficială a început în 1996, în Institutul de Industrial modei din Brescia, unde a facut primii pași care îl va conduce la scurt timp, în 2000, la a câștiga competiția tineriilor designeri din Riccione, și in continuă creștere verticală in carieră: în 2001, cu premiul de "Stylist" pentru casa de modă devine Alviero Martini din Milano. In 2002, câștigă bursa Deanna-Armani, pentru a urma un masterat la Universitatea Kingston din Londra. Prima colecție în 2003, și finalist în competiția Limoni freshion unde se califică în calendarul colecțiilor din Milano.
In 2005 Simone este câștigătorul ales de către Camera Națională a modei italiene pentru colectiile n.u.d.e, calificandu-se în calendarul oficial al colecțiilor Milano cu colecția" Amarcord ", inspirată de Federico Fellini.

În 2007 incepe să lucreaze pentru Vito Addadi la Roma, și produce hainele filmului muzical "Notorius" pentru Sherrita Duran, Romina Novis și Kaory Nagase. A mai lucrat cu nume de rezonanță precum Silvia Mei, Luca Giordani, L'Oréal Paris și mulți alții. In 2011, este ales " Bride Designer" de catre organizatia UNICEF.

Astazi, Simone, se alatură echipei academice Luxury Academy in Romania, pentru cursurile institului de modă si design, unde va preda disciplina Fashion Design.

Manuela Faganelli
Lux Marketing

Manuela Faganelli, presedintele primei agenții din Italia, dedicată zonei de lux "Gb Style SRL", care include servicii de consultantă de imagine, cumpărături personale și experiențe de lux dedicate pentru descoperirea adevăratului "Made in Italy".
Serviciile oferite de "GB Style SRL" sunt destinate unui profil înalt de clientelă internațională.

Printre experiențele profesionale ale Manuela Faganelli se numară următoarele:

Art Director in cadrul spectacolului "Vogue Fashion Night Out" - Via Montenapoleone;
Stilist personal de lux pentru Fidenza Village "Nights Chic Summer";
Art Director pentru "Salone del Mobile - Milano";
Consultant de imagine pentru regiunea Piemont, turism BIT echitabil;
Consultant de imagine pentru afaceri religioase la "Saloanele de stil";
Profesor de consultantă de imagine și personal shopper pentru Accademia del Lusso din Milano, Italia;
Profesor de Moda, disciplina moda&styling, pentru HFFA Milano, Italia;
Art director pentru FuoriSalone - Melia Hotel Milano, în colaborare cu Larusmiani și Atelier Aimee;
Director artistic pentru emisiunea “Ti ricordi il varietà?" La Teatro Manzoni din Milano;
Președinte juriului pentru stil al eveniment de moda Calvin Klein;
Consultant de imagine pentru politica și show-business;
Consultant de imagine pentru companii și evenimente corporate.

Manuela Faganelli, ajunge în 2017 in Romania, parte din echipa academică Luxury Academy, unde va preda disciplina Marketing de Lux.

Stilul este imbracamintea gandurilor noastre!

LUXURY ACADEMY

Luxury Academy este unica academie din România, care pregătește specialiști în Hair Style, Make-Up, Fashion Design și consultanță de imagine, un loc de întâlnire între exigențele de piață și aspirațiile celor ce vor să întreprindă o carieră în Fashion System.

CONTACT

Contactează-ne 004 0726 021 501