Pilule De Stil

Imaginea este cel mai puternic instrument de comunicare!

Costume barbatesti care caracterizeaza succesul carierei

Când tot ce este nevoie este o zecime de secundă pentru a forma o opinie, importanța creării unei prime impresii profesionale nu poate fi subevaluată.

Fie că vă întâlniți cu un client, prezentați într-o sală sau dați un interviu, aspectul este un filtru critic. Indicațiile vizuale – de la croiul și vestibilitatea îmbrăcămintei dvs., la starea încălțămintei dvs. – devin detalii make-or-break.

Când vine vorba de o intălnire de afaceri, politica, socială si vreți un impact de durată, costumul sartorial este cea mai sigură și rapidă cale spre succes.

În momentul în care puneți un costum perfect potrivit – indiferent de ocazie – există o schimbare vizibilă în felul în care vă prezentați, poziția se îmbunătățește și te ajută să fii mai încrezător. Calitatea îmbrăcămintei și rafinamentul adaugă un simț subtil de autoritate.

Prima impresie contează. Faceți una puternică, cu culori, printuri și stil care să reflecte personalitatea dvs. Este foarte important să țineți cont de locul în care vă aflați, cu cine vă veți intalni și să vă îmbrăcați respectuos pentru oamenii cu care vă veți întâlni.

Obținerea slujbei

O primă impresie bună într-un interviu ar putea fi diferența vitală dintre tine și un alt candidat. Este, de asemenea, un moment în care tradiționalul, spre deosebire de aventuros, poate face o declarație mai puternică.

Purtarea unui costum clasic, cum ar fi cele de la designerul britanic Paul Smith sau eticheta japoneză D’URBAN vă va ajuta să transmiteți încrederea calmă cerută.

luxury academy

Câștigând terenul

De la întâlnirea din sala de consiliu de luni dimineață până la ieșirea pe teren , o modalitate de a lăsa colegii, partenerii de afaceri sau publicul tău să știe că ai reușit ține doar de atitudinea ta.

Pentru a realiza acest lucru, David Jones sugerează alegerea unui costum care atrage atenția audientei, cu siguranță. „Un costum din trei piese, cum ar fi cele de la Hugo Boss, arată o apreciere pentru tradiție”, spune acesta.

luxury academy

Lăsați o impresie bună, de durată

Industriile creative, cum ar fi publicitatea, designul și PR, au schimbat, daca vreți, felul de a celebra stilul individual la locul de muncă.

Aceste medii necesită un stil care, în timp ce este mai puțin structurat, își păstrează profesionalismul. Stilul „Darren” al lui Saba sau „Sherman Brandon” de la Sand, combinat cu o cămașă de culoare albastră, pentru un efect tonal, va crea echilibrul perfect între expresia personală și biroul adecvat.

luxury academy

Lucrează din greu, joacă-te mai mult

Uneori, timpul dedicat la locul de muncă depașește cu mult orele tradiționale de la 9 la 5. Distracția clienților după orele de program sau funcțiile de weekend oferă șansa de a renunța la regulile corporatiste în favoarea unui stil vestimentar mai îndrăzneț .Ochelarii de tip „eye-catching”, cum ar fi Print-of-Wales, finisajele texturate oferă un aspect relaxat, dar nu mai puțin rafinat, garantat pentru a vă face să ieșiți din mulțime.

” Un costum de control îndrăzneț, dezvăluie un lider de încredere „, spune un purtător de cuvânt al lui David Jones.

„Alternativ, costumul textil al lui West End, echipat cu o cămașă de gingham, arată o afecțiune pentru manierele bune din anii 1950”.

luxury academy

Îmbrăcăminte pentru succes

Este interesant de remarcat faptul că, în ciuda creșterii anumitor industrii și locurilor de muncă, costumul rămâne un semn puternic de clasă, stil și putere purtate de cei aflați la vârf în profesiile lor.

luxury academy

Există o mulțime de adevăr în a spune că trebuie să te îmbraci pentru slujba pe care o dorești și nu pentru slujba pe care o ai!

Nimic nu spune mai bine că ești serios si că faci o impresie bună ca un costum perfect.

Cu stil,

Aura


Aura Anghel

luxury academy

Articole recente

Stilul este imbracamintea gandurilor noastre!

LUXURY ACADEMY

Luxury Academy este unica academie din România, care pregătește specialiști în Hair Style, Make-Up, Fashion Design și consultanță de imagine, un loc de întâlnire între exigențele de piață și aspirațiile celor ce vor să întreprindă o carieră în Fashion System.

CONTACT

Contactează-ne 004 0726 021 501