Pilule De Stil

Imaginea este cel mai puternic instrument de comunicare!

10 Must have pentru garderoba ta daca ai 30 de ani

Dacă dragostea nu are nici o vârstă, in modă câti ani ai, este foarte important. Fiecare perioadă a vieții însă are un stil propriu și, chiar în libertatea totală a modei de astăzi, are regulile ei. Este o vârstă specială: nu mai esti atât de tanara, dar nici adulta. La 30 de ani începem să devenim femei. Între muncă, timp liber și petreceri la modă, există haine care nu pot lipsi din garderoba femeii de treizeci de ani. Acestea sunt haine și accesorii la care nu poți renunța dacă vrei să fii la modă și să ai în fiecare zi un aspect impecabil. Iată cele 10 articole vestimentare care nu trebuie să lipseasca din garderoba de treizeci de ani.

CAMASA DE MATASE

O alternativă valabilă pentru tricoul alb este cămașa de mătase. Se combină ușor cu totul și este pentru toată lumea.

luxury academy

PANTALONII NEGRI

Un adevărat must pentru îmbrăcămintea clasica sunt pantalonii negri, pot fi purtati în multe feluri, în funcție de combinațiile preferate. Pantaloni negri și cămașă albă pentru un aspect curat și elegant; sau cu bluze colorate pentru un stil mai lejer.

luxury academy

ROCHIA NEAGRA

O rochie neagră este esențială și este o necesitate în dulapul oricarei femei.

luxury academy

BLUZA DOLCEVITA

Accesorizata cu perle pentru un look chic, cu blugi pentru un look curat casual. In plus alungeste, te face sa pari mai inalta.

luxury academy

TRENCH-ul

Este perfect in aproape toate anotimpurile. Dacă ieși devreme dimineața și te întoarci târziu seara, ia-ți trench-ul cu tine. Acesta te poate scoate din aproape orice situatie.

luxury academy

GIACA BIKER IN PIELE

Pentru un outfit simplu în timpul zilei sau purtat peste o rochie de seară: la 30 de ani, este inca indicat să avem un aspect fresh, cu o jachetă frumoasă din piele.

luxury academy

PANTOFI NEGRI

Un adevărat must este acest décolleté negru. Clasic și întotdeauna chic. Daca poti.. de 12 cm.

luxury academy

SNEACKERS ALBI

Sunt pantofii preferați de fashioniste, la fel de mult ca si tocurile. Pantofii albi sunt perfect potriviți oricărui outfit din garderobă.

luxury academy

RUJUL ROSU

Din punct de vedere tehnic, nu este un articol de îmbrăcăminte. Dar este, cu siguranță, un protagonist al unor outfituri importante sau nu. Aplica puțin pe buze și ai terminat

luxury academy

OCHELARII DE SOARE

Formele ochelarilor de soare sunt din ce în ce mai evergreen, cadrele sunt din ce în ce mai subțiri și volumul redus. Insa cei cu letila mai inchisa la culoare, oversize te vor salva in situatiile cele mai delicate.

luxury academy

În general, prima regulă de bază cu privire la modul de îmbrăcăminte pentru fiecare ocazie este alegerea articolelor de îmbrăcăminte care să ne puna in valoare și să ne ascunda defectele. În acest sens, este important să nu fim sclavii modei și a celor mai recente tendințe, ci să ne adaptăm totul stilului nostru personal.

Este foarte important să cunoașteți contextul în care aveți de gând să mergeți si sa alegeți îmbrăcămintea potrivită. În cazul unei cine cu prietenii sau colegii într-o seara distractiva și lipsită de griji, cel mai bun sfat este de a opta pentru simplitate, cu un touch trendy și glam, care oferă întotdeauna o notă elegantă, dar în același timp informală.

Aura,

Cu stil


Aura Anghel

luxury academy

Articole recente

Stilul este imbracamintea gandurilor noastre!

LUXURY ACADEMY

Luxury Academy este unica academie din România, care pregătește specialiști în Hair Style, Make-Up, Fashion Design și consultanță de imagine, un loc de întâlnire între exigențele de piață și aspirațiile celor ce vor să întreprindă o carieră în Fashion System.

CONTACT

Contactează-ne 004 0726 021 501