Pilule De Stil

Imaginea este cel mai puternic instrument de comunicare!

Suntem siguri că mulți dintre voi ați auzit deja de consultanța de imagine, dar, în același timp, doriți să aveți mai multe informații despre acest sector, care se extinde ca și focul în Romania și ai cărui experți încep să fie din ce în ce mai solicitați.


Scopul cursului este de a instrui profesioniști capabili să aplice tehnici specifice pentru gestionarea strategică a imaginii personale sau corporative. Un profesionist capabil să proiecteze și să dezvolte o identitate personală de succes prin alegerea celor mai potrivite componente estetice și comportamentale.


În jurul consultanței de imagine există multe mituri și multe prejudecăți. Haideți să le eliminăm împreună, pornind de la întrebarea pe care toată lumea o pune înainte de a apela la un consultant profesionist de imagine:


Câtă importanță dai rochiei pe care o porți? Te simți confortabilă când o îmbraci,te identifică ? Nu este vorba de a fi trendy sau de a urma tendințe. Este o chestiune de identitate.. a ta!


Sugestiile de frumusețe exterioară, propuse în mod generalizat de modelele sistemului cultural actual, riscă să facă persoana să piardă dimensiunea profunzimii și a interiorității.


Dacă ar trebui să spunem care caracteristică negativă se distinge cel mai mult în societatea de astăzi, ar trebui probabil să fim de acord cu Johann Huizinga și să declarăm că cel mai mare viciu al lumii moderne este, la urma urmei, vulgaritatea.


Cravata este pentru om un sinonim al eleganței din 1700, de când a fost purtată de nobilii curții lui Ludovic al XIV-lea. Aspectul său actual se datorează lui New Yorker Jesse Langsdorf, care în anii ’20 a tăiat materialul, l-a pliat și l-a cusut în trei puncte pe spate.

Pentru a crea o garderobă perfectă, ea trebuie să fie mai întâi funcţională, iar pentru asta, trebuie să ştii care sunt exigenţele tale reale. De aceea, avem nevoie de o strategie sau o metodă. Trebuie să ne concentrăm în general pe stilul de viaţă pe care îl avem, mai precis pe: viaţa profesională, viaţa socială, viaţa sportivă, timpul liber sau evenimentele speciale.

El este în spatele mărcii care îmbrăcă literalmente jumătate din oamenii din lumea întreagă. Domnul Zara, pe numele său Amancio Ortega este cel mai bogat om din Europa și cel de-al doilea cel mai bogat din lume. Valoarea activului este estimat la 67 de miliarde de dolari. Un bărbat timid, introvers. O adevărată filozofie a vieții lui este: „a vorbi mult este negativ”.

Iată câteva articole vintage, rare care valorează o avere, obiecte pe care le putem găsi cu ușurință la mansardă, în podul bunicii de la tară, care cu siguranță nu mai sunt la modă, dar colecționarii și comercianții anticari sunt dispuși să plătească cifre amețitoare în comparație cu valoarea lor inițială.

O tunsoare, o coafură, culoarea părului, sunt elemente fundamentale care definesc înfățișarea unui om. Dacă o haină o poți abandona instant în momentul în care realizezi că nu te reprezintă, o tunsoare, o coafură și mai ales culoarea părului nepotrivite te poate desfigura pe o perioadă mai lungă de timp.

Regulile etichetei provin de la tratatul bine cunoscut al secolului al XVI-lea al Monsignorului Giovanni della Casa, „Galateo dei costumi”.

Dacă dragostea nu are nici o vârstă, in modă câti ani ai, este foarte important. Fiecare perioadă a vieții însă are un stil propriu și, chiar în libertatea totală a modei de astăzi, are regulile ei. Este o vârstă specială: nu mai esti atât de tanara, dar nici adulta. La 30 de ani începem să devenim femei.

Luxury Academy, unica academie din România, care pregătește specialiști în hair style, make-up, design vestimentar și consultanță de imagine, un loc de întâlnire între exigențele de piață și aspirațiile celor ce vor să întreprindă o carieră în Fashion System.

În ziua de azi, evenimentele sunt o parte componentă şi importantă în modul de viaţă al fiecăruia, fiind un prilej minunat de socializare şi de a face noi cunoştinţe.


Odată, acum câțiva zeci de ani în urmă, în jurul anilor ’50 moda masculină a început să se schimbe și să piardă din formalități, mai ales în cercurile mai puțin importante.

In ultimul timp merg des prin birouri cu oameni si domenii de specialitate diferite, iar in cele prestigioase angajatii junior, chiar si managerii ,nu par sa cunoasca importanta imaginii lor, chiar daca, de multe ori aspectul fizic este cartea de vizita al brandului pentru care lucreaza.


Aura Anghel

luxury academy

Articole recente

Stilul este imbracamintea gandurilor noastre!

LUXURY ACADEMY

Luxury Academy este unica academie din România, care pregătește specialiști în Hair Style, Make-Up, Fashion Design și consultanță de imagine, un loc de întâlnire între exigențele de piață și aspirațiile celor ce vor să întreprindă o carieră în Fashion System.

CONTACT

Contactează-ne 004 0726 021 501