Pilule De Stil

Imaginea este cel mai puternic instrument de comunicare!

Obiecte vintage care astăzi, evaluate corect, valorează o avere.

Iată câteva articole vintage, rare care valorează o avere, obiecte pe care le putem găsi cu ușurință la mansardă, în podul bunicii de la tară, care cu siguranță nu mai sunt la modă, dar colecționarii și comercianții anticari sunt dispuși să plătească cifre amețitoare în comparație cu valoarea lor inițială. De la vinilul rar la benzi desenate și cărți în prima ediție, de la vechile cufere până la aparate de uz casnic și instrumente muzicale de epocă, aici sunt elementele retro care urmează să fie recuperate și evaluate, deoarece acestea pot fi o adevărată comoară.

luxury academy

Nu este o surpriză, dar unele dintre cele mai rare înregistrări pe vinil pot ajunge într-adevăr la numerele record. Gândiți-vă, de exemplu, că albumul lui David Bowie, 1974 Diamond Dogs, a fost cumpărat la un pret de 3500 $, astfel că puteți căuta în mansarda bunicii, puteți găsi o adevărată comoară.

luxury academy

Iubitorii de jocuri video vor fi fericiți să știe că sunt mulți cei care doresc să plătească o avere pentru ediția vintage a unor jocuri video cum ar fi Super Nintendo. Printre cei mai căutați colectori se numără jocurile Super Mario RPG, Mega Max X3, Harvest Moon, Chrono Trigger și celebrul Little Samson pentru Nintendo-ul original, care sunt de asemenea achiziționate pentru cifre de aproximativ 1000 de dolari.

luxury academy

Un clasic care nu lipsește niciodată din mansarda bunicii este un scaun de balansier din lemn. Modelele care au o valoare mai mare pe piața colecționarilor sunt cele fabricate manual de lemn, cele mai apreciate de către colecționari iar dacă scaunul se leagănă cu ușurință, acest lucru face ca prețul să crească. Nu mai puțin de 200-300 de dolari sunt plătiți în funcție de statutul lor.

luxury academy

Cele mai rare benzi desenate au atras mereu fanii din întreaga lume, dar cele considerate a fi cele mai valoroase până în prezent sunt primele ediții din care s-au făcut filme pentru seriile cinematografice și de televiziune, cum ar fi, de exemplu, comedia din saga Blak Panther poate fi plătit chiar și 1000 de euro în stare bună.

luxury academy

Există o piață înfloritoare și pentru semnele și panourile publicitare de epocă care sunt plătite de către cunoscători la licitații până la 15.000 de dolari, de la vechile mărci Coca Cola până la cele ale brandurilor renumite de vintage precum Falstaff și Griesedick Chanel,etc.

luxury academy

Mulți nu știu, dar chiar și vechile pușculițe pot să merite o avere. Compania Mechanical Bank Collectors of America colectează obiecte de acest tip din 1958 și le plătește și 2500 de dolari, o avere reală pentru un articol cumpărat cu siguranță cu 1000 de ori mai puțin.

luxury academy

Cărțile rare din prima ediție se numără printre obiectele de epocă cele mai căutate de colecționari și există site-uri precum Biblio, care pot determina cât de mult costă cele pe care le păstrați stivuite în mansardă. Unele, în stare bună, sunt evaluate la peste 15.000 de dolari.

luxury academy

Bijuteriile vintage pot valora într-adevăr o avere. Există colecționari de creații rare, ca și în cazul bijuteriilor antice ale lui Elsa Schiaparelli, gata să plătească cifre record, între 2000 și 100.000 de dolari, în funcție de starea produsului dvs.

luxury academy

Piața pentru articolele tehnologice de epocă, telefoanele mobile, calculatoarele, radiourile și chiar și vechii prăjitori este, de asemenea, foarte prosperă. În 2015, o femeie a aruncat un Apple care a fost apoi evaluat peste 200.000 de dolari, un păcat!

luxury academy

Dacă găsiți o lampă veche în podul bunicii, așteptați înainte să o aruncați. Articolele de epocă semnate de mărci precum Handel, Pairpont și Fulper sunt cele mai apreciate de colecționari și pot fi evaluate la peste 45.000 de dolari

luxury academy

Nu veți crede, dar sunt și cei care sunt dispuși să plătească cifre amețitoare pentru o carte poștală de epocă. Totul depinde de condițiile și de vârsta în care se află, dar știu că, de exemplu, o carte poștală din 1840 a fost vândută la Londra pentru aproximativ 50.000 de dolari.

luxury academy

În epoca PC-urilor, tabletelor și iPhone-urilor care domină piața de tehnologie, o mașină de scris veche poate fi de două ori mai. scumpă și, în unele cazuri, costă chiar mai mult decât un obiect modern. Versiunile cele mai căutate de colecționari sunt acelea care se datorează anilor ’20 și ’50 și dacă sunt în stare bună, valorează peste 1000 de dolari

luxury academy

Și odată ce ați căutat prin toate obiectele de la la mansardă, nu uitați să vă uitați atent la cufărul în sine. În funcție de vârsta, tipul de manoperă și de stat, un colector antic vă poate plăti peste 700 de dolari.


Aura Anghel

luxury academy

Articole recente

Stilul este imbracamintea gandurilor noastre!

LUXURY ACADEMY

Luxury Academy este unica academie din România, care pregătește specialiști în Hair Style, Make-Up, Fashion Design și consultanță de imagine, un loc de întâlnire între exigențele de piață și aspirațiile celor ce vor să întreprindă o carieră în Fashion System.

CONTACT

Contactează-ne 004 0726 021 501