Pilule De Stil

Imaginea este cel mai puternic instrument de comunicare!

BARBA – în funcție de forma feței

Barba poate valoriza chipul unui om într-un mod unic.

Iată un ghid complet și detaliat cu privire la modul de a alege cel mai indicat tip de barbă care să se și potrivească cel mai bine formei feței tale.

Există într-adevăr o formă și un stil de barbă care este mai potrivit pentru fața ta? Desigur, da. Dintotdeauna un simbol al virilității, barba, nu este doar o pasiune trecătoare de moment, ci un mod de a exprima stilul tău, punând in valoare trăsăturile tale.

luxury academy

Un stil de barbă tunsă în mod corect poate schimba expresia, sculpta fața oferindu-i o conotație interesantă, scoțând în evidență ochii și buzele sau ascunzînd un nas important. Cu toate acestea, ca și pentru o rochie, nu există nicio tipologie care să îmbunătățească aspectul unui om în același mod, din fericire..

Cum să alegi barba corectă pe baza trăsăturilor tale?

Pentru a alege stilul de barbă cel mai potrivit în funcție de forma feței, trebuie știut că în general, există șase forme de bază: alungite/dreptunghiulare, pătrate, rotunde, triunghiulare, ovale și în formă de diamant. Prin urmare, va trebui să înțelegem, în primul rând, în ce categorie ne situăm. Privește-te cu atenție în oglindă și identifică care este forma de bază a feței tale. Acest lucru ne va permite să determinăm și să alegem stilul și forma bărbii care ni se potrivește cel mai bine.

Față alungită

Principala caracteristică a unei forme alungite a feței este aceea că este relativ îngustă, cu fruntea și bărbia alungite. Stilul cel mai potrivit, în acest caz, este acela al unei barbe rare, care nu este prea deasă, care crește în principal pe obraji și în jurul gurii. Trebuie evitată o lungime excesivă în corespondența bărbiei, pentru a nu lungi mai mult forma feței. O barbă de acest fel ne permite să creăm un echilibru general ce ne va caracteriza mai mult.

luxury academy

Față pătrată

O față pătrată este caracterizată mai presus de toate de un maxilar pronunțat, tipică pentru multe vedete de la Hollywood. În acest caz, este important să ‘rotunjiți’ marginile ascuțite evitând o barbă aspră pe părțile laterale ale maxilarului. Un sfat bun este să lăsați să crească barba puțin mai mult pe bărbie. De asemenea, barba poate fi combinată cu o mustață mai mult sau mai puțin pronunțată. În acest fel, veți evita lărgirea ulterioară a feței și, în același timp, veți ‘îndulci’ expresiile feței dar și zâmbetul.

luxury academy

Față rotundă

Aici imperativul este acela de a crea unghiuri. În general, o față rotundă este una dintre cele mai potrivite pentru a-ți lăsa barba să crească, deoarece fără ea se dă impresia de a avea câteva kilograme în plus, ceea ce, în realitate, nu este adevărat. Dacă primul sfat ar fi definirea unei părți din jurul gurii și a bărbiei, pentru a prelungi fața, chiar și o barbă semi- deasă (dar aranjată) poate avea un efect benefic. O față fără barbă dar cu o mustață mică, vă poate oferi o expresie ușor amuzantă și plăcută, care nu trebuie neapărat evitată. Experimentați, jucați-vă cu barba până veți găsi forma potrivită, ținând cont de faptul că ar trebui să ‘pătrățim’ cercul.

luxury academy

Fața triunghiulară

Acest tip de față are adesea forma unui triunghi inversat al cărui „vârf” este reprezentat de o bărbie lungă. În acest caz, o idee bună este să lăsați să crească barba în jurul gurii. Chiar și mustațile simple sunt un compromis bun. Ceea ce recomand să evitați este o barbă lungă. O barbă lungă, va alunga fața și mai mult. Scopul este de a crea volumul pe partea superioară și laterală, pentru a echilibra formele. O barbă mai lungă pe părțile laterale vă va restitui o formă mai regulară. De asemenea, alegerea unei tunsori care creează volum pe frunte și pe urechi este o idee excelentă.

luxury academy

Fața de diamant

Forma particulară a unei fețe diamant este decisă, puternică, caracterizată de un maxilar și o bărbie importante. Fiind pronunțată atât în lungime, cât și în lățime, nu este necesar să încercați să reduceți sau să mascați anumite zone deoarece există un echilibru de bază care vă oferă mai multă libertate. Cu o asemenea formă a feței puteți alege între o barbă uniformă sau o mustață piramidă.
Este recomandabil să se evite o barbă foarte stufoasă, ar ajunge să mărească și mai mult o față, deja importantă.

luxury academy

Fața ovală

Permiteți-mi să vă spun că, dacă aveți o față ovală, sunteți norocoși. Normală, fără forme pronunțate. Puteți alege orice tip de barbă deoarece, credeți-mă, vă va sta bine și vă va face să vă simțiți bine. Cum sa crești barba? Ei bine, incepe prin a n-o rade ?. Barba stufoasă, dar bine ingrijită (!!), mustața pensulă, mustața ghidon..etc., veți avea libertatea de a alege și de a identifica stilul care se potrivește cel mai bine cu caracteristicile și expresiile dumneavoastră.

luxury academy

Este esențial să redefiniți des, barba: nu trebuie să fie o barbă neîngrijită, dimpotrivă, ea trebuie să aibă o formă foarte clară. Atenție, de asemenea, la igienă: o barbă deosebit de lungă, crează riscul de infecții și trebuie tratată ca și părul, spălată cu produse adecvate. Acestea fiind spuse, îngrijirea bărbii nu este doar o necesitate, ci o parte a unui cod de comportament care sporește auto-îngrijirea, chiar și într-un sens estetic.

Este întotdeauna recomandabil să ai o barbă ordonată, chiar dacă nu este stufoasă, care nu te îmbătrînește sau care nu îți dă un aspect neîngrijit (dacă nu cumva acesta este un efect dorit).

Aura,

Cu stil


Aura Anghel

luxury academy

Articole recente

Stilul este imbracamintea gandurilor noastre!

LUXURY ACADEMY

Luxury Academy este unica academie din România, care pregătește specialiști în Hair Style, Make-Up, Fashion Design și consultanță de imagine, un loc de întâlnire între exigențele de piață și aspirațiile celor ce vor să întreprindă o carieră în Fashion System.

CONTACT

Contactează-ne 004 0726 021 501